5 may 2009, 8:37

Истинска любов 

  Poesía » De amor
742 0 2

Истинска любов

 

Сега пиша последен стих

и на теб го посветих.

Защото обичах те така,

както не би обичала те тя.

 

Тези редове са за теб, любими,

за сбогом с отминалите дни.

Не зная дали да плача от Тъгата,

или да се смея, че срещна ни Съдбата.

 

Не зная дали обичаше ме ти

Или игра жестока изигра си.

Знам, че ти ми даде дар слово,

а сега думите ми се на голо.

 

Показват те истинската любов,

която всеки иска да изпитва во веков.    

© Петя Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно е... Тъй наречената любов може да побърка човек, но на каква цена...
    П.П. Продължавай в същия дух!
  • Истинска ли е една любов, ако не е споделена?...
    Хората са такива, играят си с другите. И защо? ...
Propuestas
: ??:??