Искам да те имам земен, истински,
не в розовия сън и във мечтите сини.
Усмивката ми да се буди шепнешком
в нова утрин с твоята на устните ни.
Искам да си с мен по улиците шумни,
в слънчев ден гласът ти да ме гали.
Леко нежния ти допир да усещам,
без дъх потънала в очите кадифени.
Искам да почувствам всяка нощ, как
бавно ритъмът ти с моя пулс се слива.
И взривили звездния разкош с целувки,
под лунна светлина да сме щастливи.
© Елена Todos los derechos reservados