Изтъркаха се всички фрази -
къде е "доблестният"да ни пази?
На бял кон или баварец,
принц ли или баровец?!
Принцове не съществуват,
баровците пък не струват.
"Истинския" май го няма,
питайте и мойта мама.
А "мъжът" се чувства мъж,
наругал жена си неведнъж.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados