Истински се вижда със сърцето,
най-хубавото е невидимо за очите
Гледам те и ти ме гледаш.
Изглежда си пленен от мен.
Лицето ли те привлече, или душата ?
Очите ми сини, или сърцето ми "изработено" от злато?
Гледам те и ти ме гледаш.
Май си влюбен в мен.
Усмивката ми ли те привлече, или пулсът на сърцето учестен?
Бялото ми лице, или невинната ми душа те привлече, кажи?
Гледам те и ти ме гледаш.
Май ме заобича, нали?
Мен самата, или душата, кое заобича ти?
Любовта ти за мен е свята, мили!
Истински се вижда само със сърцето,
най-хубавото е невидимо за очите, запомни!
Красотата ми, мили, се крие в мен самата.
И дори очите ми сини блестят,
а сърцето бие учестено вътре, дълбоко в мен.
Защото истински се вижда със сърцето, мили.
Думите не са за тук.
Ритъмът говори вместо тях.
Сърцето шепти нежни слова.
Аз те обичам, мили.
Това е моята съдба.
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados