Истината, казват, боли.
Така е, мили приятели.
Понякога даже сърби
и влизаме често в борби.
Намират се и предатели,
понеже липсват мечтатели.
Болната плът прогнила
истината трудно смила.
Че бил е паркът пирамида -
а скъпа и реална е всяка керемида!
Перели се даже викат и пари -
айде тогава ела и ми го докажи!
Болни са ни цялата държава и общество,
но за душевно глухонемите е тържество.
Правят се на слепи, неми, глухи,
щом имат нещо в своите търбухи.
Докога ще продължаваме всички да търпим
и кога най-накрая ще се обединим?
Да изметем с метлата политическата мафия
и да се върнем в световната география?
Историческия парк щом е големия виновник -
да намерим някой лъжлив полковник.
С него уста в уста да се целунем
само и само парка да катурнем.
Всичко добро в таз държава унищожаваме
щом като ние сами не го притежаваме -
тогава няма проблем без скрупули да рушим
и всякакви безумия смело да извършим.
Евала, на думи уж сме правова държава -
но май съда го някой всъщност притежава.
Всеки склонен е душата да продаде за пари
и без свян включва се в мръсните игри.
Докога така бе, тарикати?!
Ние сме мъже бая космати!
Ама заприличали сме на маймуни -
затова по един чомбер по вашите кратуни.
Събудете се и изпълзете от калта,
защото дошла е вече май смъртта.
Ако нещата все така си продължават
душите и телата ви политиците ще притежават.
А паркът искат май да го съборят,
всички в него искат да заколят.
Но красив е той величествен и силен
няма как да им бъде той петимен!
Всичко направено е с вкус от дърво и камък
изглежда всяка къща като замък.
Лъжците каквото и да си говорят -
не вярвайте им - само си дърдорят!
© Кух Пън Todos los derechos reservados
С това спекулациите за пирамида, ощетени акционери и подобни глупости дето хвърчат из интернет пространство им се слага край веднъж завинаги! Лъжците и измамниците обикновено не дават пари, а само вземат.
Давайте да измитаме 35 годишното статукво и мафията, защото може да нямаме по-добра възможност! Както съм казвал и преди - нещата около Парка и хората около него изобщо не са такива каквито ни ги представят медиите на статуквото, платените влогъри и другите алчни за власт политици....