Виниш ме днес за липсата на вяра,
че няма вече сила в мен.
Нима забравя се тъй лесно изневяра,
която трън забива всеки ден?
Тук не за прошки става дума.
За болка е, че бил си споделен,
че нашата любов си дал на друга,
а не на нас... и не на мен...
Е.И.
© Елена Todos los derechos reservados