Из спомените на далечната неделя,
когато аз мълча, а ти си тръгваш...
Поглеждам през рамо и съм сама,
Няма спомени и нищо за мечтаене.
Празно беше това лято.
Главата ми се мъти.
И нямам какво да ти кажа,
болката от ляво раздираше
чувствата ми и аз замирисах на раздяла...
ти не тръгна...
И аз не останах.
© Илияна Димова Todos los derechos reservados