Избор
Не те попитах - глупост
Исках да ти дам!
Да дадеш насила? Лудост!
Теб обичах - чиста и примамлива...
тайнствена - погубваща мъгла
Хаха! Останаха ми...
мъка, ярост, в мрака - тишина...
Знаех, но и ходех към ръба
Заради страха от
самотата? - В края на...
света - това беше ти
Отрекох се от свойта, прости ми
без да искам взех и твоята.
Свобода.
Но беше прекалено скъпо... аз...
Аз ли ти донесох тъмнина?
Парадокс
Обичам те - и никога не искам да те виждам!
Предпочетох да ти кажа, че те ненавиждам!
За твое добро е - бъдете щасливи!
Но аз направих своя, ти направи твоя
Избор!
© Владимир Александров Todos los derechos reservados