Не станах лесна играчка на разглезен мъж,
който друго отвъд плътта не вижда.
Аз жадувам целувки в цъфнала ръж.
Сделки душата ми ненавижда.
Аз обичам до болка трепета на пролетта.
И правото да съм първа, единствена.
Мен ме има единствено в любовта,
и в нея само съм истинска.
© Нина Сименова Todos los derechos reservados