Да бъде или да не бъде
Застанала съм по средата
В живота кой ни води
Избираме ли си съдбата
За всичко избор правим
Такъв ни е животът
Не можем да забравим
И грешната посока
И наръчник да имам
За всяка стъпка своя
Пак раменете вдигам
Да свърна ли аз на завоя
Или напред да продължавам
И няма ли пак да се спъна
Ще спра ли да се уважавам
Щом в слабост колене огъна
Такъв си е животът
Все избор трябва да се прави
Дай Боже вярната посока
а грешната да я забравим
© Пет Todos los derechos reservados