* * *
Две горили седели на клона,
наблюдавали "Тарзан - Красиви",
прекрасен, като икона,
как прави номерата си диви.
- Не съм расистка! - каза едната,
(и придаде си сериозен вид)
но.... не бих си омъжила дъщерята,
за такъв... индивид! :))))))))
* * *
© Валентин Желязков Todos los derechos reservados