На български се казва една и съща река,
на български водата е розова,
на български се казва делим една граница,
на български пише: Внимание! Зло куче.,
на български се казва с грижа за хляба,
на български има думата обнадеждавам,
както и ботевско чело и здрав зид,
справедлив владетел,
на български за това има султански ферман,
на български се казва противоречива демокрация,
на български си взаимодействат съпричастни протести и каузи както най-големия вид,
на български има и думата рефрен,
на български планините са зелени,
на български се казва извънземно същество и казано между чистопоклоници,
на български дъждът се излива
и някой ти дреме,
на български те води до светинята.
© Мария Todos los derechos reservados