Отново обви ме самота,
мрак падна в моята душа.
Отиде се! Забрави за нас,
за всичко в което вярвахме,
Аз не ти се сърдя и не ще те намразя!
Всеки прави своя избор в живота.
Ти избра да си идеш и аз не ще те съдя!
Сега пътищата ни се разделят.
Така реши ти…
Моля те, върви по своя
и недей се обръща назад.
Там вече никой не те чака!
© Ралица Йорданова Todos los derechos reservados