Избягах и сгреших
Избягах... от сянката на самотата
и скрих се във прегръдките на непознат.
Пречупих обичта през призмата на свободата
и сгреших, криейки лицето си от този свят.
Избягах... от проблемите и от лъжите
и скрих очите си зад маска на щастливка.
Превърнах аз във смях болката, горчивините
и сгреших, показвайки на другите изкуствена усмивка.
Избягах от страха... не исках да съм жалка,
облякох себе си в костюм на непукист.
Поисках да съм силна и безстрашна... поне за малко,
и сгреших, сгреших, сгреших!!!
Сега стоя, изправена пред себе си
и с гордост заявявам на другите и на света,
че съм сама, мога да обичам и не бягам от проблемите...
И изпитвам страх като всички други същества!
© Някоя Todos los derechos reservados