туп-туп, туп-туп
да не счупиш прозорците
с тази лудо подскачаща топка
и да се нарежеш
туп-туп, туп-туп
да не повярваш в измислиците
на момичето с размазан грим
и да се изцапаш
туп-туп, туп-туп
да не забравиш как би сърцето на мама
като църковна камбана
над утробата, в която живя
наполовина цял
изял
своята сестра близнак,
която щеше да счупи прозорците,
да повярва в измислиците
и да избяга от майка си
© Малката Мис Todos los derechos reservados