Ще си тръгна и аз някой ден,
без прощални слова и въпроси,
ще вали, ще умре нещо в мен,
черно няма обаче да нося.
Ще си купя чифт нови крила,
няма много да бъдат големи,
нито с лъскави, цветни пера -
тъмно сиви за лошото време.
Ще си взема крилца на врабче
и светът ще е моята стая,
със таван от звезди и небе
и прозорци със изглед към Рая.
© Ивон Todos los derechos reservados