Когато дойде изгрева след дълга нощ
и виждаш го през мръсния прозорец,
това не прави изгрева по-грозен,
той пак ще блесне с цялата си мощ.
Когато сам си между четири стени
и чувстваш, че се задушаваш,
защо ти е да се предаваш,
щом може да се проветри?
Пръстта е бъдещи треви,
които галят ходилата.
Нима ще предадеш жената,
която беше и която си?
Ти виждаш изгрева зад мръсния прозорец,
и влиза въздух между твоите стени...
Дълбоко вдишай! Продължи!
Какво тук значи мнението на хората...
Какво тук значи думата лъжи???
© Мая Todos los derechos reservados