Изгаряш в пясъка на времето
обрулен от пустинни ветрове.
Изгубен някак в настоящето,
разкъсан между други светове.
Залъгваш се, че търсиш нещо,
което е изтекло безвъзвратно.
Обезличаваш всеки ден
макар отчаяно да се стремиш към щастието.
© Радостина Попова Todos los derechos reservados