Вървях, вървях, вървях…
А пътят към безкрая води.
С пречупени криле, изгубен Ангел бях
и криех се от хорските неволи.
Вървях, вървях, вървях…
Мигом небесата се снишиха.
Към облаците бели се стремях,
с надежда, криле да ми пришият.
Вървях, вървях, вървях…
А пътят води към безкрая.
Изгубен Ангел в небесата бях,
опитвах да открия себе си и Рая.
04.01.2022
Благодаря ти, за прекрасната музика!
© Todos los derechos reservados