Тъжен човек,
с тъжна съдба,
в тъжна страна,
тъжни песни пее...
.....
с луда мечта
.....
Объркан от нечовешката си съдба,
остава неразбран и се пита
какво се крие между нас -
да вика вече нямам глас...
Любовта умира,
сливат се вик и тъга -
в нощта на вечността.
Ронят се сълзи горещи -
ден след ден, щом търся любовта,
а сърцето тъжно си мълчи,
защото откривам само самота.
.........
Тъжен човек,
светли надежди
сее.
P.S a m o r f a t i
Edward Maya & Alicia - Stereo Love
© Дидо Todos los derechos reservados