Изгубена
Изгубих се някъде там в безкрая
на спомени, чувства,
несбъднати мечти.
Изгубих се търсейки рая
на щастието, любовта и
приятелства добри.
Изгубих вярата, че там някъде в края
по пътя надежда ме чака една.
Да, орисията ми е такава!
Да се лутам все така.
Да губя. Да намирам.
Разпилени чувства да събирам.
Намери ме Ти и ме поведи
по пътя щастлив и добър.
Сред звезди от обич и мир,
сред вселени от вяра
романтични луни...
Намери ме, ще чакам,
като малко послушно дете.
Ни крачка встрани не ще направя.
Намери ме и ме упъти!
© Веселина Узунова Todos los derechos reservados