Изгубени надежди
спъват се
в несбъднати мечти.
И падат
в пропастта на мислите
на остри спомени-скали.
За първи път летят,
но падайки
и за последен път.
И във утробата
на вярата
умира нероден стихът...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados