Все по-голяма става
тишината помежду ни -
от изгубените думи...
***
Нямаше луна -
такава бе нощта,
прикриваща греха...
***
Каквото и да кажеш -
то не струва.
Сърцето мислите ти чува...
***
Небето ако се отвори,
дали ще почнем с Бог да спорим...
© Теодора Петрова Todos los derechos reservados