Разкрих аз малка част от себе си
на този, който няма нужда от такава сила.
Сега сама съм аз по пътя си,
душата си - на никого не бих я подарила.
И губех се, и връщах се стотици пъти,
и търся я - къде е моята закрила.
Дори и да не ме намери във сърцето си,
аз част от мен в ръцете му съм скрила.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados