Едно изгубено сърце,
на възраст вечна младост,
не може да се прибере,
то сляпо е за жалост.
Видяно за последен път
всред весели другари,
в пиано бара „Райски кът”
на четиринайсти февруари.
Паспортът е с изтекъл срок,
от близо сто години,
прави алергии и шок
от лицемерните ваксини.
Но носи много на живот,
илюзии и вяра,
наивно до оранжев код,
на Афродита отговаря.
© Ивон Todos los derechos reservados