Изгуби ли надежда, като мен?
Появява ли, че всичко е изгубено?
И часовете влачеха ли се
в тандем, със мислите ти
толкова объркани?
Виелици среднощтни хващат в плен
моменти безвъзвратно разпилени...
Душата се разкъсва от тъга,
а болката все още стене...
Презря ли ме?
Позна ли се във мен?!
Намрази се разбирайки какво си сторил?
Поспри. Прости си.
Имаш нужда от това.
Ще ти олекне
и сърцето ще започне пак да бие.
Нима не можеш още да простиш,
че трябваше така да се получи?!
Задавяш времето със сълзи...
И все виновен търсиш?!
Недей проклина - имай вяра в мен!
Че аз простих
и още те обичам.
И всичко ще се промени,
ако и ти все още ме обичаш.
Така ще видим силата
на нашата любов!
Дали взаимно търсим се и заслужаваме.
Не се отчайвай,
краят вече е дошъл...
Обичай ме!
Прости на двама ни.
Ще бъдем заедно -
отново и завинаги, ти обещавам.
© Нели Р Todos los derechos reservados