Изгубих птицата си и не мисля да я търся.
Всеки ден ще я намирам някъде по пътя.
Ще я гледам как се учи да лети,
ще вкуся какво е то - да се надяваш,
някой ден тя да се гушне и да каже
"Тук при теб ще мътя!”.
© Нечарм Todos los derechos reservados