14 nov 2008, 23:07

Изгубих се! 

  Poesía
608 0 0
 

Изгубих се сама!

Пътя към сърцето ти

есенни листа са го затрупали!

Листа в форми на сълзи!

Изгубих се!

Изгубих се ранена!

От раните по сърцето ми

капят капки кръв, червени

капки, като есенни листа!

Изгубих се!

Изгубих се ограбена!

Не ми остана нищо,

Любовта бе есен, ограби ме!

Ограби ме, като дърво без листа ме остави!

Изгубих се сама!           

© Кристина Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??