Изгубих се...
И няма кой да ме намери,
защото никой не разбра.
Изгубих си празните химери
и част от мен със тях умря.
Кой ще тръгне да ме търси,
аз самата не успях.?
А времето лети тъй бързо,
как се изгубих даже не разбрах.
След края - новото начало.
Но къде е този край?
Едно дете е осъзнало,
че след ада няма рай.
С времето във див галоп
се надбягваме през дните.
Ще стигне ли един живот?
Ще се върнат ли мечтите?...
© Нал Todos los derechos reservados