Изгубих себе си,
докато следвах мечтите.
Изгубих мечтите,
връщайки се към мен...
А къде съм аз?
Къде е пристана на моя ден?
Къде е мойто място?
... без идеали, цели и мечти,
Дали така - откъсната от всичко,
ще иска някой да ме приюти?
Къде е моята стихия,
дали ще чуя своя зов,
дали в стремежа си към „нещото",
не пропуснах своята любов?
Къде съм аз? Кажете, моля!
Дали зад фалшивия смях,
дали зад кулисите или зад сцената -
без да искам май се разпилях.
Загубих себе си...
Загубих всичко, което душата гради,
но може би, там, „зад ъгъла",
чака някой, който ще ме възроди!
© Яна Келорска Todos los derechos reservados