16 abr 2009, 8:37

Изход 

  Poesía » De amor
1264 1 4

Държиш в ръцете си вселената

и да се мъча - пак на камък ще ударя,

прелиствам листите на времето,

уви, отново съм на края.

© Бубето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??