Бойко за пиара си се загрижи много,
пушeнe в заведение било некултурно.
Ще накаже ли нарушителите строго
това човече смешно, карикатурно?!
Всеки има правото да избере сам,
Бойко така да се държи няма срам!
Той ли е на здравето пазител,
на непушачите в заведенията спасител,
който остави без болници градове
и тъй смъртта на хиляди зове?
Ще познаете човека по делата -
вижте как управлява ни страната!
https://www.mediapool.bg/boiko-borisov-koito-pushi-v-zavedenie-e-prostak-news193556.html
© Георги Todos los derechos reservados