Възрастта не е порок.
Просто дава ни урок,
че за всеки миг в живота
се изисква точна квота.
Някой гаджето прецакал
и по чужда се увлякъл.
Две деца с пол’вин родител
спешно търсят нов пазител.
После казват: “ Участ зла
пак на гости е дошла! “
И след водчицата трета
здраво хулят си късмета.
След запоя – страсти потни
сменят мислите самотни
и светът, до болка жалък,
се превръща в глобус малък.
Любовта ръжда не хваща,
но и дългове не плаща!
Всяко сладко Прегрешение
чака брат си – Изкупление!
© Галин Добрев Todos los derechos reservados