Изкуси ме – ако можеш,
ако мислиш, че е лесно.
Предложи ми жарко ложе.
Напиши за мене песни.
Покажи ми всичко твое –
всяка ценност и богатство.
Обещай, че ще е мое
безусловно и безплатно.
Увещавай сладострастно.
Съблазнявай до забрава…
Само че, да сме наясно -
няма кой да ти повярва.
© Яким Дянков Todos los derechos reservados
Щастливец си, определено!
Поздравления!