Дяволът ме нарисува.
На гърдите си.
Сърце, създадено от морска пяна.
И го затвори в огледалото.
После ме погълна.
С апетита на греха.
Сладостно агонизиране.
В адско електричество.
28.07.2021 г.
© Нели Станева Todos los derechos reservados