Създай ме такава,
каквото искаш да съм,
нарисувай ми
коси от сплетената тъмнина,
очертай профила ми с целувки,
направи ми усмивка
от слънчеви лъчи
и ме обичай
такава, каквато искаш да съм -
непокорна, красива, уверена,
но моля те,
спомни си един ден,
че съм илюзия...
© Лора Todos los derechos reservados