2 mar 2018, 18:38

Излез от ума си 

  Poesía » De amor
438 2 3

Аз съм тук.
Сърцето ти закъснява.
Излишно се луташ
между сън и наяве.
И в двете присъствам
еднакво витална.
Излез от ума си!
За да бъдем реалност.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??