27 jul 2007, 22:11

Излизам с план 

  Poesía
799 0 8
В притихнала вечер краката си грея
и ром да си сипя - не смея,
все пак, преосмислям нещата,
отварям вратата
и тръгвам...

Излизам с план,
купувам бутилка и сядам,
след няколко часа едвам,
всичко изпивам и падам.

...

Излизам с преизпълнен план,
изпивам едно и припадам,
от опит се уча и знам,
пия в нас и спестявам.

- Вода - извика в мене моряка,
май беше "земя",
егати простака!

© Ивайло Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??