Изложба
На Славейко Петров
Две фрази с думи обичайни:
„Мой роден дом” - „Не се продава”...
Ведно събрани, по-
ра-
зя-
ват...
И не, че те съдържат тайна!
Как жалко е, че нямаш ти картини:
„Земята наша”,
„Моята Родина”...
И ултиматум да ги придружава:
„Не се продават”.
Да,
не се продават!!!
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков Todos los derechos reservados