Излъжеш ли ме
Предизвикано от стихотворението
"Ако ме излъжеш" на Еланор
Излъжеш ли ме, тръгвай си за Ада...
Далеч от мене... бързай, бягай!
Развихря ли се, по-зла от торнадо
ще бъда, тъй че се спасявай...
Предупредих те! Който е със мене,
закриля го Всевишният, Съдбата...
Измамят ли ме, на часа изчезвам,
светлинно... яхнала метлата...
Така че му мисли! Решавай!
Със мен ли си, животът ще е песен...
Но сгафиш ли, не ми се оправдавай.
Светът ще ти се види тесен!
Мечтая си... а колко ми се иска,
ако го сториш тъй да реагирам.
Обичам те и никак не ми стиска...
Изгубя ли те - лягам и умирам...
18.10.2013 г.
© Сиси Todos los derechos reservados