Лъжи! Лъжи! Това е начинът да си спасим душите!
Мрази! Кради от мен във нощите, а тях ограбвай ги във дните!
Убий! Убий ги с длани! Мен с целувка отрови ме!
Пусни гнева си вън, Любов! Мини ПРЕЗ ТЯХ и прелъсти ме!
Лъжи! Лъжи! Това е нашето единствено спасение!
Защото любовта ни грях е! А сам грехът е изкупление!
И докато сме смъртни, ме обичай!
И докато сме заедно, не спирай да ги лъжеш и да ме събличаш!
Лъжи! Лъжи, Любов! Преди да стане късно да ме имаш!
Бъди жесток и гледай ги в очите, докато убиваш!
Скрий болката и вярвай на греха!
Защото след раздялата това, което ще да имаш –
ще бъде чувството да прекосиш и Ада, за да усетиш любовта!!!
© Пауаа Todos los derechos reservados