15 ago 2024, 7:36

Излъжи ме 

  Poesía » De amor
63 1 2

     

         Излъжи ме

 

Излъжи ме, ще ти вярвам!

Идва краят на  деня.

Излъжи ме, ще докосвам

устните ти във нощта!

 

Излъжи ме, ще съм будна!

Може би си във Тик Ток.

А нощта ще бъде чудна,

пия си малинов сок.

 

Не поглеждам друг да знаеш.

Вярвам много на лъжи.

Може с мен да помечтаеш,

само че докрай лъжи!

 

Излъжи ме, в нощ такава

Господ ще ти го прости!

Чувствата ми са жарава!

Силно ме обичай ти!

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??