Измама
Опитвам се, но не мога да забравя
онази нощ, в която бяхме двама.
Толкова красива и неземна беше тя,
че дори и не разбрах, че е лъжа.
Всички казваха ми да не вярвам в теб,
говореха, че си измамник и подлец.
И аз видях, че хората са прави,
но беше късно- ти вече ме измами.
Не ми е лесно да забравям
и в миналото всичко да заравям.
Но на измамниците не прощавам
и втори шанс на тях не давам.
© Десислава Todos los derechos reservados