Дори да си измама... до мене остани.
Ласки студени от разстояние прати.
Сърцето ми спаси, душата избави.
И дори след време да боли, от дупката ме избави.
Живота озари, с път мечтите ми дари.
Колко струва всичко с любовта ти.
Плача, когато... от сърцето си далеч.
От тебе се нуждая в мрачния си ден.
Обичам те... не казвай купена e любовта.
Липсваш ми... извикай... и ме съживи.
Губя контрол... когато си далеч.
Изрисувай по синьото небе сърце.
По вятъра го прати.
С любов го подпиши.
© Пацо Todos los derechos reservados