Когато си отиде ти от мене,
за миг прекърши се светът,
осъзнах едва след време,
че без тебе ще е трудно
аз да продължа.
Да намирам сили да те виждам как със нея ти вървиш,
да остава във сърцето ми
отрова от един роман красив.
След време всичко свърши
и разбрах, че любовта не ще се върне,
когато в очите на едно дете видях
твоето измамливо сърце...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados