Хайде, измисли ми ново име…
Туй старото не го харесвам вече…
Живота си започнах с теб на чисто.
Измисли ми име ти различно.
Наречи ме слънце, обич, вяра,
наречи ме единствена твоя…
Аз умирах и възкръснах за тебе,
и живея… Със нови надежди…
И затова от тебе аз искам.
Наречи ме любима твоя…
А после, а после ще видиш
как може жена да обича…
16.09.2011 г
© Александра Георгиева Todos los derechos reservados