Измислям те
Измислям те добър, усмихнат,
единствено обичащ мене.
Измислям коледна закуска
в едно уханно, друго време.
Измислям синкавия сняг,
коминчетата и камините.
Измислям детски топъл смях
и преспичките, и пъртините.
Измислям те, а не е трябвало.
Ти винаги си бил наблизо.
Отварям свойте сетива
и Коледа в дома ни влиза.
12.12.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
весели празнични дни и щастие по пътя ти!!!