Изнасилена
в шубраците-спомени
ридае мечта.
Една истина
донася й стомната
със жива вода.
Незадоволен,
необръснат, нахален
я дебне страхът…
Неочакван, смел,
във хралупа от рими
я скрива стихът…
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados