няма ли
Любов
е
изнемо̀га
сѝротна
безр`ъка
и
безно̀га
няма ли
Любов
безднѝ
душата
го̀рка
и
на пустота
богата
няма ли
Любов
безднѝ
сърцето —
в скръб
и с
бяло-видело —
отнето
.....................................
и
затуй
бъдѝ
Любов
бъдѝ
озарявай
и
пътеводѝ
и
забъдвай
и
топлѝ
и
благославяй
.....................................
в
нас
вселявай Се
и
ни
ощастливявай
© Стоян Минев Todos los derechos reservados