4 jun 2010, 22:49

Изненада 

  Poesía
1030 0 0

Днес случи ми се нещо много странно!

Слънцето ми се усмихна тъй омайно

и започнах да римувам непрестанно

за едно момиче прекрасно!

Макар и само на снимка,

бях поразен от нейната усмивка.

Може би самата Афродита

те е надарила с красота,

за да пленяваш мъжките сърца

и да им показваш силата на любовта.

© Красимир Цуцов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??